Προτείνει Φαν Μπόμελ ο Φαν ντερ Φάαρτ

Ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ πιστεύει πως ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Μαρκ Φαν Μπόμελ θα αποτελούσε καλή προσθήκη στην ομάδα της Τότεναμ.



Προτείνει Φαν Μπόμελ ο Φαν ντερ Φάαρτ

Ο 33χρονος Φαν Μπόμελ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει συνδεθεί με διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Τότεναμ, Μίλαν και Άστον Βίλα, και ο Φαν ντερ Φάαρτ θεωρεί ότι ο συμπαίκτης του στην εθνική Ολλανδίας θα ήταν μία δυνατή μεταγραφή.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης, πολύπειρος, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα», είπε ο Φαν ντερ Φάαρτ στη «Sport Bild», αρχικά και πρόσθεσε «Η Τότεναμ επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα και να φτάσουμε στο ίδιο επίπεδο με τη μεγάλη τοπική αντίπαλό μας, την Άρσεναλ. Νομίζω ότι αυτό είναι εφικτό. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να έχουμε καλούς παίκτες».

Ο 27χρονος Φαν ντερ Φάαρτ, ακόμη, επανέλαβε την επιθυμία του, να παραμείνει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για πολύ καιρό ακόμη, μετά την απογοητευτική παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μετά το πέρασμά μου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, ξαναβρήκα την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο, εδώ στην Τότεναμ», είπε και πρόσθεσε «Μπορεί να μην είναι τεράστιο κλαμπ, αλλά μία αληθινή παραδοσιακή ομάδα, όπως ήταν οι προηγούμενες αγάπες μου, το Αμβούργο και ο Άγιαξ».