Βενγκέρ: «Κουράστηκα να μιλάω για διαιτησίες»

Με καυστικό σχόλιο «απέφυγε» ο Αρσέν Βενγκέρ να μιλήσει για το πέναλτι που καταδίκασε την Άρσεναλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας, λέγοντας πως έχει κουραστεί να υποδεικνύει με τις δηλώσεις του που έχουν κάνει λάθος κατά της ομάδας του οι Άγγλοι διαιτητές.



Βενγκέρ: «Κουράστηκα να μιλάω για διαιτησίες»

Όντας τιμωρημένος για το πρώτο από τα τρία παιχνίδια στο πλαίσιο της τιμωρίας που του επέβαλλε η FA για τα όσα είπε στον Μάικ Ντιν στο ματς με την Γουέστ Μπρομ, τόσο στην πλάγια γραμμή όσο και στα αποδυτήρια αργότερα, ο Αλσατός ανέφερε μετά τον αποκλεισμό των «κανονιέρηδων» από τον τρίτο γύρο του FA Cup: «Λοιπόν, δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό. Με έχει κουράσει λίγο όλο αυτό».

Παράλληλα παραδέχθηκε την υπεροχή της Φόρεστ στο πρώτο μέρος, ενώ στάθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της δικής του πλευράς, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς. «Ποτέ δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου τέτοιες απογοητεύσεις. Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει είναι το να επικεντρωθείς στο επόμενο παιχνίδι. Μας πονάει περισσότερο που μείναμε εκτός από το Κύπελλο γιατί είναι μια διοργάνωση την οποία αγαπάμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά δεν αποδώσαμε στα κατάλληλα επίπεδα σήμερα», το γενικότερο σχόλιό του.