Χαρτ: «Σαν να βγήκαμε... από τη φυλακή»

Ο Τζο Χαρτ τόνισε ότι η ομάδα του ήταν άθλια και περιέγραψε το συναίσθημα που κυριαρχούσε στα αποδυτήρια μετά το 0-0 στην έδρα της Σριούσμπερι.



Χαρτ: «Σαν να βγήκαμε... από τη φυλακή»

Ο Άγγλος τερματοφύλακας, ο οποίος ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον, παραδέχτηκε ότι η ομάδα του είναι τυχερή που έχει μία ακόμα ευκαιρία για πρόκριση στον τέταρτο γύρο του FA Cup.

«Ήμαστε άθλιοι σήμερα και υπήρχε ένα συναίσθημα στα αποδυτήρια σαν να βγήκαμε από μία φυλακή. Η Σριούσμπερι ήταν πολύ καλή, είναι σε καλή φόρμα και εδώ είναι ένα δύσκολο μέρος να έρχεσαι»δήλωσε ο Χαρτ.

«Δεν παίξαμε καλά. Είχαμε τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα, που είναι πολύ ποδόσφαιρο για κάποιους, αλλά ήταν ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα να βρει χρόνο συμμετοχής. Είμαστε ακόμα στο κύπελλο και θα δούμε τι θα γίνει στον επαναληπτικό. Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε την κούραση, παίξαμε άθλιο ποδόσφαιρο και χάσαμε πολλές μάχες. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κυπέλλου και νομίζω ότι το 0-0 είναι σχεδόν δίκαιο αποτέλεσμα»ήταν τα λόγια του 30χρονου στην συνέχεια.

Δημήτρης Κουντούρης