Βλέμματα Πάρντιου σε Μπατσουαγί

Να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή θέλει ο Άγγλος προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου και όπως φαίνεται, κοιτάζει την περίπτωση του επιθετικού της Τσέλσι, Μίτσι Μπατσουαγί.  



Βλέμματα Πάρντιου σε Μπατσουαγί

Η κακή θέση των «baggies» στον βαθμολογικό πίνακα (19οι στη σχετική κατάταξη), έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να σκέφτονται τις προσθήκες που πρέπει να κάνουν για να ενδυναμωθούν, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Premier League. Σε συνάρτηση και με το αρνητικό ρεκόρ στα γκολ (έχουν σκοράρει 16 τέρματα, δεύτερη χειρότερη επίδοση στην κατηγορία πίσω από αυτή της Σουόνσι με 13) έχει στρέψει τον Άλαν Πάρντιου και τους συνεργάτες του στην εύρεση ενός καλού επιθετικού, που θα συμβάλει ενεργητικά στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων από την Βρετανία, η Γουέστ Μπρομ ψάχνει την απόκτηση του Μίτσι Μπατσουαγί ως δανεικό από την Τσέλσι. Ο 24χρονος Βέλγος δεν χρησιμοποιείται αρκετά από τον Αντόνιο Κόντε, δεδομένης της παρουσίας του Αλβάρο Μοράτα στο ρόστερ των Λονδρέζων, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανή η μετακίνησή του για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε κάποιον σύλλογο του Νησιού. Παράλληλα, να σημειωθεί πως την περίπτωσή του εξετάζουν και στο Νιούκαστλ, με τον Ράφα Μπενίτεθ να παρακολουθεί τον παίκτη των «μπλε».

Γιάννης Λιόντος