Κόντε: «Ο Μουρίνιο είναι ένας ψεύτικος ανθρωπάκος»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Αντόνιο Κόντε, που μετά το τέλος του Νόριτς – Τσέλσι χαρακτήρισε τον συνάδελφό του ψεύτικο ανθρωπάκο.



Κόντε: «Ο Μουρίνιο είναι ένας ψεύτικος ανθρωπάκος»

Ο Ιταλός κόουτς ρωτήθηκε με αφορμή τα... γενικά σχόλια του συναδέλφου του όσον αφορά τις κατηγορίες που βάραιναν τον πρώτο για στημένα παιχνίδια στην Ιταλία, με τα οποία ο «Special One» θέλησε να βγει από πάνω στην ήδη υπάρχουσα διαμάχη τους.

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να απαντήσεις σε τέτοιου είδους σχόλια γιατί πιστεύω ότι όταν ένα άτομο έχει στόχο να επιτεθεί σε κάποιον και να τον προσβάλει, τότε αυτό το άτομο είναι ένας ανθρωπάκος. Όλοι μας τον ξέρουμε πολύ καλά και από αυτά που έχει δείξει στο παρελθόν. Είναι ο ίδιος.

Δεν με ενοχλεί όλο αυτό, αυτός είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πράγματα. Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη. Επαναλαμβάνω, όταν επιτίθεσαι και προσβάλεις κάποιον, τότε είσαι ανθρωπάκος. Πιστεύω ότι είναι ανθρωπάκος. Η ζωή συνεχίζεται και θα είναι μια καλή ευκαιρία όταν θα παίξουμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καθίσουμε σε ένα δωμάτιο και να τα ξεκαθαρίσουμε.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για άλλους προπονητές, αλλά όταν λες κάτι πρέπει να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Θέλει μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλες “μπάλες” για να πεις λέω αυτό και αναφέρομαι σε αυτό. Όχι να λες κάτι και μετά να μιλάς γενικά», το σχόλιο που μπορείτε να δείτε και on camera, την ώρα που σε άλλο απόσπασμα των δηλώσεών του είπε:

«Θυμάμαι όταν επιτέθηκε στον Ρανιέρι για τον τρόπο που μιλάει αγγλικά. Μετά όταν ο Ρανιέρι απολύθηκε, εκείνος φόρεσε μια μπλούζα υπέρ του. Είναι ψεύτικος».