Ενεργοποιήθηκε για Φιρμίνο – Χόλγκεϊτ η FA

Το περιστατικό ανάμεσα σε Ρομπέρτο Φιρμίνο και Μέισον Χόλγκεϊτ από το ντέρμπι του Άνφιλντ, θα ερευνήσει κι επίσημα πλέον η FA που ενημέρωσε ότι θα εξετάσει ό,τι συνέβη ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές, έπειτα και από την αναφορά του ρέφερι, Μπόμπι Μέιντλι στο φύλλο αγώνα.  



Ενεργοποιήθηκε για Φιρμίνο – Χόλγκεϊτ η FA

Οι Φιρμίνο και Χόλγκεϊτ ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Παρασκευής για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο νεαρός αμυντικός της Έβερτον έσπρωξε τον αντίπαλό του στην εξέδρα, αυτός έπεσε ανάμεσα στους οπαδούς και όταν σηκώθηκε έτρεξε κατευθείαν προς το μέρος του Άγγλου μπακ, αρχικά αποκαλώντας τον τρελό κι έπειτα πιθανότατα εξαπέλυσε πιο προσβλητικής ύβρεις.

Ο Μέιντλι ήταν ακριβώς μπροστά τους και ο Χόλγκεϊτ άρχισε αμέσως να του παραπονιέται και να τον ρωτάει αν είχε ακούσει ό,τι είχε πει ο Φιρμίνο. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι τον αποκάλεσε νέγρο, αλλά από το βίντεο δεν γίνεται απόλυτα αντιληπτό.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ό,τι συνέβη και ό,τι άκουσε ο ίδιος, συμπεριέλαβε την υποψία ρατσιστικής επίθεσης από πλευράς Φιρμίνο και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της FA.