Στο «στόχαστρο» της Μπούρσασπορ ο Μούσα

Να αποκτήσουν τον 25χρονο επιθετικό της Λέστερ, Αχμέντ Μούσα, με τη μορφή δανεισμού, θέλουν στην Μπούρσασπορ, μέσα στον Ιανουάριο...



Στο «στόχαστρο» της Μπούρσασπορ ο Μούσα

Να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή θέλουν οι Τούρκοι, οι οποίοι το ψάχνουν τον δανεισμό του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή των «αλεπούδων», Αχμέντ Μούσα.

Το ενδιαφέρον επιβεβαιώθηκε και από άνθρωπο της ομάδας, τον Χασάν Παρακλάι, ο οποίος τόνισε ότι μπορεί να μην έχουν τα χρήματα να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο δεν τους απαγορεύει κανείς να υποβάλουν πρόταση δανεισμού μέχρι το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2017/18.

«Ο Μούσα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, που θα προσέθετε ποιότητα στο ρόστερ μας. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν ουτοπικό να πούμε ότι μπορούμε να τον αποκτήσουμε, αλλά θα μπορούσαμε να τον ζητήσουμε ως δανεικό. Εκείνος θέλει να αγωνιστεί στο Μουντιάλ του 2018 με τη Νιγηρία, θα ήταν καλό για εκείνον να παραμείνει σε φόρμα. Έχουμε κι’ άλλους ποδοσφαιριστές από αυτή τη χώρα. Ελπίζουμε να έχουμε καλά νέα μέσα στις επόμενες ημέρες», είπε ο Παρακλάι, σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό.

Να αναφερθεί ότι ο Μούσα μετρά μόνο μια συμμετοχή φέτος με τη Λέστερ, αυτή στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 22/8.

Γιάννης Λιόντος