Τοσούν: «Θα δείτε τι παίκτης είμαι»!

Με… άγριες διαθέσεις κατέφτασε στο «Γκούντισον Παρκ» ο Τσενκ Τοσούν, ο οποίος έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και φάνηκε έτοιμος να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της Έβερτον!  



Τοσούν: «Θα δείτε τι παίκτης είμαι»!

Ο Τούρκος σέντερ φορ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπεσίκτας έναντι 25εκατ. λιρών, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την προσφορά των «ζαχαρωτών», αλλά και για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα.

«Είναι σπουδαίο που ανήκω στην Εβερτον! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που τελείωσαν όλα. Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα. Η Έβερτον είναι σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και περιμένω πως και πώς να δείξω στον κόσμο τι παίκτης είμαι», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου, που συνέχισε:

«Έφερα… μαζί μου τις ικανότητές μου και όλα θα δείτε τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι θα είμαι ένας πολύ καλός παίκτης για την Έβερτον και την Πρέμιερ Λιγκ. Ξέρω ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό, επομένως η δύναμη που έχω και εγώ ως παίκτης θα με βοηθήσει. Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω με την ίδια ευκολία και τα δύο πόδια και πιστεύω ότι είμαι πολύ καλός εντός της περιοχής».

Όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση της Έβερτον, ο Τοσούν ήταν ξεκάθαρος: «Όπως είπα και πριν η Έβερτον είναι μεγάλη ομάδα. Επίσης, ο Αλαρντάις με πήρε τηλέφωνο και μου έδειξε ότι θέλει πολύ να συνεργαστεί μαζί μου. Αυτός ήταν ακόμη ένας λόγος… Ξέρω την ομάδα, την παρακολουθούσα συνέχεια και γνωρίζω ότι διαθέτει φανταστικούς ποδοσφαιριστές»!

Ένας από αυτούς είναι και ο Γουέιν Ρούνεϊ, από τον οποίο ο Τοσούν περιμένει να μάθει πολλά: «Χαίρομαι που θα παίξω με τόσο μεγάλους παίκτης και που θα πάρω πράγματα από αυτούς, όπως για παράδειγμα από τον Ρούνεϊ. Ελπίζω να καταφέρουν να μου μοιράζουν πολλές ασίστ»!