Κύπελλο Αγγλίας- Τρίτος Γύρος (Ημίχρονα)

Με τη Λίβερπουλ να προηγείται της Έβερτον με σκορ 1-0 χάρις στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ (35’) και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην έχει καταφέρει ακόμη να λύσει το… γόρδιο δεσμό της άμυνας της Ντέρμπι, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα 45 λεπτά σε «Άνφιλντ» και «Ολντ Τράφορντ» για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.



Κύπελλο Αγγλίας- Τρίτος Γύρος (Ημίχρονα)

Λίβερπουλ-Έβερτον 1-0

Παιχνίδι με πολλά νεύρα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λίβερπουλ. Ο ρυθμός του αγώνα είναι έντονος, χωρίς ωστόσο να έχουν παρουσιαστεί οι μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μίλνερ στο 35ο λεπτό, αφού ο Μάντλεϊ σφύριξε παράβαση του Χόλγκεϊτ πάνω στον Λαλάνα. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με πολλά νεύρα, αφού σε μια ανύποπτη φάση ο Χόλγκεϊτ βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο, πετώντας τον Φιρμίνο στην εξέδρα τη στιγμή που οι δυο τους διεκδικούσαν την μπάλα.

Μάντσεστερ Γιουνάτεντ-Ντέρμπι 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο «Ολντ Τράφορντ» με την Ντέρμπι να αντέχει προς το παρόν στην πίεση που ασκεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς αυτό να σημαίνει πως και δεν κατάφεραν οι παίκτες του Ρόουετ δεν κατάφεραν να απειλήσουν, αφού στο 26ο λεπτό ο Όλσον λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ με κοντινή κεφαλιά που τελικά απέκρουσε ο Ρομέρο.