Εντοπίστηκε ο οπαδός που προσέβαλε τη μνήμη του παιδιού του Λίβερμορ

Ο ανεκδιήγητος οπαδός της Γουέστ Χαμ που δεν σεβάστηκε την απώλεια που βίωσε ο Τζέικ Λίβερμορ και επέδειξε ασέβεια στη μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού του Άγγλου ποδοσφαιριστή, εντοπίστηκε από τα «σφυριά». «Δεν θα ορμούσε έτσι εύκολα στην εξέδρα, αν κάποιος δεν τον προκαλούσε με τέτοιο τρόπο» ανέφεραν από τη Γουέστ Μπρομ για το επεισόδιο.  



Εντοπίστηκε ο οπαδός που προσέβαλε τη μνήμη του παιδιού του Λίβερμορ

Ο Λίβερμορ, που παραδέχθηκε ότι κατέφυγε και στις ουσίες στο δύσκολο χρονικό διάστημα της προσπάθειας να αφήσει πίσω τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού του, το 2014, άκουσε από οπαδό της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, το βράδυ της Τρίτης, να τον προκαλεί και να του φωνάζει για τον θάνατο του γιου του.

Ήταν λογικό να «θολώσει» ο ποδοσφαιριστής και να ορμήσει στην κερκίδα, με τους υπεύθυνους ασφαλείας και τον γύρω κόσμο να προσπαθεί να τον συγκρατήσει και να βάλει τέλος στο επεισόδιο.

Η Γουέστ Χαμ, ενημέρωσε πως εντόπισε τον άμυαλο και ανεκδιήγητο οπαδό της και μάλιστα αυτός απομακρύνθηκε άμεσα από την κερκίδα με συνοδεία αστυνομικής δύναμης. 

Ο Λίβερμορ, που μίλησε με τις Αρχές για το περιστατικό αμέσως μετά το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, δεν θέλησε να το προχωρήσει νομικά, ωστόσο, τα «σφυριά» θα πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα και θα αποφασίσουν για την τιμωρία που θα επιβληθεί στον οπαδό.