Η... άβολη και αστεία στιγμή της συνέντευξης Αζάρ – Μπεγερίν (vid)

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές της φάσης από την οποία η Τσέλσι ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, με την απόφαση του Άντονι Τέιλορ να έχει προκαλέσει σχόλια, μίλησαν από κοινού στην κάμερα και φυσικά... διαφώνησαν μεγαλοπρεπώς για την ορθότητα της απόφασης του ρέφερι στο «Έμιρεϊτς».  



Η... άβολη και αστεία στιγμή της συνέντευξης Αζάρ – Μπεγερίν (vid)

Ο Εντέν Αζάρ κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-1, προτού ο Μάρκος Αλόνσο κάνει την ανατροπή για τους «μπλε» και έρθει ο Μπεγερίν στις καθυστερήσεις με μονοκόματο δεξί σουτ να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο εντυπωσιακό παιχνίδι της Τετάρτης.

Έχοντας κληθεί και οι δύο να σχολιάσουν τη φάση του πέναλτι, όπου φυσικά συμμετείχαν, ο Ισπανός μπακ των «κανονιέρηδων» ανέφερε ότι: «Είδα τη μπάλα στον αέρα, πήγαμε μαζί με τον Εντέν για τη διεκδίκηση και θα πρέπει να δούμε το ριπλέι νομίζω για ό,τι συνέβη...».

Από την πλευρά του, ο Αζάρ ξεκαθάρισε πως: «Δεν χρειαζόμαστε κανένα ριπλέι, ήταν καθαρό πέναλτι» και έριξε κι ένα χαμόγελο για να προσπαθήσει ν' απομακρύνει κάπως την άβολη στιγμή των δυο τους...

Δείτε το βίντεο: