Ομπιάνγκ: «Να κάνουμε ότι και η Έβερτον»

Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ στάθηκε ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Πέντρο Ομπιάνγκ, λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να πάρει βαθμούς και να ανελιχθεί στον βαθμολογικό πίνακα, όπως και η Έβερτον.  



Ομπιάνγκ: «Να κάνουμε ότι και η Έβερτον»

Τη νίκη και μόνο αυτή θέλουν τα «σφυριά», για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να αφήσουν πίσω τους Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι. Αυτό είναι και ο στόχος των Λονδρέζων, σύμφωνα με τον Ισπανό μέσο, ο οποίος έφερε το παράδειγμα της Έβερτον και του γεγονότος ότι μετά την άφιξη του νέου της προπονητή, ορθοπόδησε και πλέον βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα.

«Χρειαζόμαστε τους πόντους, θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα άλλα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν νέους προπονητές και γνωρίζουμε ότι με τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι αυτό μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Κάτι τέτοιο έκανε και η Έβερτον, το ίδιο θέλουμε κι εμείς» ανέφερε ο Ομπιάνγκ και συνέχισε λέγοντας: «Η αλλαγή που πρέπει να γίνει σε εμάς σχετίζεται με τη νοοτροπία. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

Παράλληλα, για τον προπονητή της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, και τον συμπαίκτη του, Μάρκο Αρναούτοβιτς είπε τα καλύτερα: «Είναι ισχυρή προσωπικότητα και προσπάθησε να το επιβάλλει σε εμάς. Προσπαθεί να μας μεταδώσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει αυτός σιγά-σιγά. Μπορεί ακόμη να μην παίζουμε όπως πρέπει, ωστόσο είμαστε σε καλό δρόμο. Όσο για τον Μάρκο, κάνει σπουδαία πράγματα, δούλεψε πολύ για να επιστρέψει και πλέον μας βοηθά πολύ».

Γιάννης Λιόντος