Πάρντιου: «Πιθανή η αποχώρηση Έβανς»

Κανένα μεταγραφικό σενάριο και καμία αποχώρηση δεν αποκλείει ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου, λέγοντας πως τα πάντα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου.



Πάρντιου: «Πιθανή η αποχώρηση Έβανς»

Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ και Άρσεναλ είναι οι ομάδες που εξέφρασαν το καλοκαίρι που μας πέρασε την επιθυμία να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή από τους «hawthorns». Επειδή η περίπτωση να «χτυπήσουν» την πόρτα της Γουέστ Μπρομ για τον 29χρονο αμυντικού φαντάζει ιδιαιτέρως πιθανή, ο Άγγλος τεχνικός τονίζει πως η αποχώρηση του αρχηγού είναι ένα σενάριο το οποίο δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί, ενώ πρόσθεσε πως όποια κίνηση κι αν γίνει, θα γίνει με γνώμονα το καλό της ομάδας.

«Πράγματι, υπάρχει μια πιθανότητα να αποχωρήσει, σίγουρα το έχω κατά νου. Φυσικά υπάρχει και πιθανότητα να μην πάει πουθενά και να μείνει εδώ. Παράλληλα υπάρχει περίπτωση να φύγει κάποιος άλλος και ούτω καθεξής. Όμως τι θα συμβεί αν για παράδειγμα τραυματιστεί ο Μπράντ; Τότε θα έχω εκείνον, τον Μόρισον και τον Τσαντλί εκτός. Θα δουλέψει αυτό; Όλα θα τα συζητήσουμε με τον τεχνικό διευθυντή και θα κάνουμε τις σωστές επιλογές τον Ιανουάριο. Όσο για το πόσο κοστίζει ο Έβανς, αυτό είναι δύσκολο να σου τω πω, πάντως είναι από τους καλύτερους αμυντικούς της Πρέμιερ».

Γιάννης Λιόντος