Θεαματικό… ποδαρικό, αλλά χωρίς νικητή!

Σε ένα εξαιρετικό από άποψη θεάματος ματς, Μπράιτον και Μπόρνμουθ έμειναν στο χορταστικό 2-2, στην πρώτη αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ για το 2018!  



Θεαματικό… ποδαρικό, αλλά χωρίς νικητή!

Δύο φορές πήραν το προβάδισμα οι γηπεδούχοι, ισάριθμες… απαντήσεις έδωσαν οι «cherries».

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού η Μπόρνμουθ βρίσκεται πλέον στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Μπόρνμουθ μόλις στο +3!

To ματς:

Ικανοποιητικό ξεκίνημα για το 2018. Όμορφο πρώτο ημίχρονο, δύο γκολ και εξαιρετικός ρυθμός. Οι γηπεδούχοι της Μπράιτον ήταν αυτοί που μπήκαν πιο ψυχωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν, πριν καλά - καλά βρουν τα πατήματά τους- να πάρουν το προβάδισμα με τον Νόκερτ στο 5'.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο πίεσης από την Μπράιτον, όμως σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ισορροπούσαν την κατάσταση, κέρδιζαν μέτρα στο γήπεδο και γίνονταν απειλητικοί! Το ματς άνοιξε, ο ρυθμός όπως γράψαμε και παραπάνω ήταν πολύ καλός, κάτι που εν τέλει ευνόησε την Μπόρνμουθ, η οποία έφερε το ματς στα ίσα χάρη στο τέρμα του Στιβ Κουκ στο 33'.

Καρμπόν και το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν και πάλι πολύ δυνατά και να παίρνουν εκ νέου το προβάδισμα με τον Μάρεϊ στο 48'. Εξαιρετική και η βοήθεια του Ιθκέρδο στο επιθετικό κομμάτι, παρόλο που δεν μπόρεσε να χριστεί σκόρερ.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, όμως, έτσι και στο δεύτερο η Μπόρνμουθ άρχιζε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να διεκδικεί έστω το βαθμό της ισοπαλίας. Από το 70' και μετά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και είδε την υπεροχή της να μετουσιώνεται σε γκολ από τον Γουίλσον στο 79'.

Με τη συμπλήρωση των 90' τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο, στο πρώτο ματς της Πρέμιερ Λιγκ για το 2018.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπράιτον: Ράιαν, Ντανκ, Ντάφι, Στίφενς, Σάτνερ, Πρόπερ, Γκρος (89' Μπράουν), Σκελότο (77' Σαλτόρ), Νόκερτ, Μάρεϊ, Ιθκέρδο.

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Κουκ, Σμιθ, Ντάνιελς, Κουκ, Πάου (60' Άκε), Άρτερ (71' Γκόσλινγκ), Άιμπ, Αφόμπε (67' Μουσέτ), Γουίλσον