Βενγκέρ: «Βαρέθηκα να μιλάω για Σάντσες»

Για ακόμη μια φορά ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, έγινε δέκτης ερωτήσεων για το θέμα της ενδεχόμενης μεταγραφής του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Αλσατό να απαντά –ξανά- αρνητικά.  



Βενγκέρ: «Βαρέθηκα να μιλάω για Σάντσες»

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα των Πολιτών στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, καθώς όχι μόνο σταμάτησε το νικηφόρο σερί τους, μετά και την ισοπαλία 0-0 στο Λονδίνο, αλλά και οι Γκάμπριελ Ζεσούς και Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από αυτή την εξέλιξη και την αποδυνάμωση της ομάδας στη γραμμή κρούσης, οι φήμες ήθελαν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να σπεύδει να ξεκινήσει συζητήσεις με τους «κανονιέρηδες» για τον Χιλιανό σταρ.

Όπως ήταν λογικό, ο Αλσατός τεχνικός... σφυροκοπήθηκε από ερωτήσεις στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ για το θέμα του Σάντσες.

«Δεν είμαι έτοιμος να μιλήσω ξανά για αυτό. Σας έχω δώσει την απάντησή μου σε πολλές συνεντεύξεις κατά το παρελθόν. Δεν βλέπω τον λόγο να ξανανοίξω αυτό το θέμα για ακόμη μια φορά, σας έχω ανοιχτεί γι’ αυτό πάνω από 155 φορές», σχολίασε αρχικά ο Βενγκέρ, ενώ στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του: «Νομίζω έπαιξε υπέροχα απόψε».

Γιάννης Λιόντος