Πογκμπά: «Κάτι πρέπει να αλλάξει»

Στις τρεις σερί ισοπαλίες στάθηκε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, τονίζοντας πως όλοι στο στρατόπεδό της χρειάζονται... αφύπνιση για τη συνέχεια.



Πογκμπά: «Κάτι πρέπει να αλλάξει»

Οι τελευταίες κακές εμφανίσεις έκανε το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να «πέσει» στην τρίτη θέση και να παραχωρήσει τη θέση της στην Τσέλσι. Μετά από ακόμη ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα το βράδυ του Σαββάτου 30/12 με τη Σαουθάμπτον (0-0 στο Μάντσεστερ), ο Πολ Πογκμπά στάθηκε στην αδυναμία της ομάδα του να κερδίσει στα τελευταία παιχνίδια (στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μετρά τρία «Χ» και μία ήττα από τη Μπρίστολ), ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ρομέλου Λουκάκου.

«Μπορεί να μη χάσαμε, αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε και να ξεκινήσουμε τις νίκες. Φέραμε ακόμη μια ισοπαλία, την τρίτη μας. Πρέπει κάτι να αλλάξουμε γιατί πρέπει να κερδίζουμε. Μας μένει μόνο μια μέρα και μετά έχουμε πάλι παιχνίδι, αυτό με την Έβερτον. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι άλλη μια νέα μέρα και πρέπει να φύγουμε νικητές!».

«Όταν παίζουμε με τον Ρομέλου είναι αλλιώς, βάζει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ανοίγει χώρους και δημιουργεί ευκαιρίες. Μπορεί να είναι απώλεια, αλλά μπορούμε να καλύψουμε το κενό του», είπε ο Γάλλος σταρ στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γιάννης Λιόντος