Χότζον: «Μένει στην Κρίσταλ Πάλας ο Zαχά»

Στις φήμες που θέλουν τον 25χρονο Ιβοριανό μέσο, Γουίλφριντ Zαχά να αποχωρεί τον Γενάρη έβαλε τέλος ο προπονητής του λονδρέζικου συλλόγου, Ρόι Χότζον.  



Χότζον: «Μένει στην Κρίσταλ Πάλας ο Zαχά»

Από τη στιγμή που επέστρεψε από τον τραυματισμό που είχε στο γόνατο, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τους «αετούς», πράγμα που ώθησε αρκετούς συλλόγους από την Αγγλία να ενδιαφερθούν για την απόκτησή του, μεταξύ άλλων την Τότεναμ, την Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι.

Σε ερώτηση για το μέλλον του Zαχά στην Κρίσταλ Πάλας, ο Ρόι Χότζον εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του παίκτη του.

«Έχω τα διαπιστευτήρια από τη διοίκηση και τον πρόεδρο, ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει τον χειμώνα.  Σκοπός μας είναι να κρατήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας στην ομάδα και μάλιστα, να ενισχυθούμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Δεν ανησυχούμε για τις διάφορες φήμες που ακούγονται γιατί πολύ απλά ο Γουίλφριντ δεν φεύγει. Είναι εξαιρετικός για εμάς και το απέδειξε στις τελευταίες εμφανίσεις, μπορώ να πω ότι είναι ένας τοπικός ήρωας. Κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγέι από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει να συνεχίσει έτσι», ήταν οι δηλώσεις του Βρετανού προπονητή.

Γιάννης Λιόντος