«Μπηχτές» Μουρίνιο σε Κλοπ για Φαν Ντάικ!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου αν τα αστρονομικά ποσά για μεταγραφές γίνουν η πραγματικότητα του αθλήματος, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να συσχετίζει τα λεγόμενά του με τη μετακίνηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο Μέρσεϊσαϊντ.



«Μπηχτές» Μουρίνιο σε Κλοπ για Φαν Ντάικ!
Ο Γερμανός τεχνικός είχε σχολιάσει αρνητικά την άφιξη του Πολ Πογκμπά στο Μάντσεστερ έναντι 92.35 εκατομμυρίων λιρών, τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να δουλεύει για το ποδόσφαιρο, αν δαπανώνται τόσα χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Αυτό θυμήθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος σε ερώτηση για την υπόθεση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στην Λίβερπουλ, ανέφερε πως αν ήταν δημοσιογράφος, θα ρωτούσε τον Κλοπ για τις αναφορές του περί ακριβών μεταγραφών (ο Ολλανδός κόστισε 75 εκατομμύρια ευρώ στους «reds», πράγμα που σηματοδοτεί την πιο ακριβή μετακίνηση αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου).

«Νομίζω πως ο καταλληλότερος για να μιλήσει γι’ αυτό είναι ο Γιούργκεν. Αν ήμουν ένας από εσάς, θα τον ρωτούσα για τα σχόλια του έναν χρόνο πριν (σ.σ. για την μεταγραφή του Πογκμπά). Στην πραγματικότητα όταν θες έναν παίκτη πρέπει να πληρώσεις όσο-όσο για εκείνον, καθώς αν δεν πληρώσεις πολύ απλά δεν θα τον αποκτήσεις. Αν συγκρίνουμε τα ποσά που δαπανούν αυτή τη χρονική στιγμή οι ομάδες με αυτά που δαπανούσαν πριν τρία χρόνια, θα δούμε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση. Τώρα θα πείτε ότι ο Φαν Ντάικ είναι ο πιο ακριβός αμυντικός στον κόσμο... Είναι καλύτερος από τον Μαλντίνι, τον Μπέργκομι και τον Φέρντιναντ; Έτσι είναι το μεταγραφικό παζάρι τώρα, οπότε δεν μπορούμε να κριτικάρουμε τη Λίβερπουλ, ήθελε τον παίκτη και τον πήρε», ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Γιάννης Λιόντος