Άλαρνταϊς: «Ναι, θέλουμε τον Τοσούν»

Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Έβερτον για τον 26χρονο επιθετικό της Μπεσίκτας, Τσένκ Τοσούν, ο προπονητής της ομάδας, Σαμ Άλαρνταϊς.



Άλαρνταϊς: «Ναι, θέλουμε τον Τοσούν»
Απάντηση στα σενάρια που θέλουν τον Τούρκο ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στο στόχαστρο των «ζαχαρωτών» έδωσε ο Big Sam, τονίζοντας πως πέραν αυτού, ψάχνουν και άλλους ποδοσφαιριστές που να καλύπτουν τη θέση του επιθετικού.

«Ναι, κοιτάμε την περίπτωση του Τοσούν, όπως και άλλων επιθετικών, γιατί πρέπει να ενισχυθούμε στην επιθετική μας γραμμή» δήλωσε αρχικά ο Άλαρνταϊς, για να προσθέσει: «Θα κινηθούμε για την απόκτηση ενός επιθετικού τον Ιανουάριο, αν θέλουμε να διατηρηθούμε στη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Όπως θα έχετε δει, στα τελευταία παιχνίδια δημιουργούμε ευκαιρίες και σκοράρουμε, παρόλα αυτά χρειαζόμαστε ενίσχυση. Έχουμε κερδίσει τα πέναλτι από κάθε άλλον στην Πρέμιερ Λιγκ, πράγμα το οποίο μας έχει δώσει αρκετούς πόντους. Αυτό για παράδειγμα δεν συμβαίνει πάντα. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ, όπως ο Σάνδρο Ραμίρες, δεν έχουν βρει ακόμη τον ρυθμό τους στο πρωτάθλημα».

Γιάννης Λιόντος