Ο Βενγκέρ αποστομώνει τον Μουρίνιο!

Ευκαιρία να δώσει την απάντησή του στον Ζοσέ Μουρίνιο για την οικονομική δύναμη της Σίτι βρήκε ο Αρσέν Βενγκέρ, που ανέφερε ότι εκείνος στην Άρσεναλ βρίσκεται σε παρόμοια δεινή θέση, όσον αφορά στις... βαθιές τσέπες των αφεντικών των άλλων ομάδων, εδώ και 21 χρόνια, όμως δεν θα καθίσει να παραπονεθεί!  



Ο Βενγκέρ αποστομώνει τον Μουρίνιο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» γκρίνιαξε μετά την ισοπαλία (2-2) με τη Μπέρνλι στη Boxing Day για το γεγονός πως τη δεδομένη στιγμή άπαντες αδυνατούν να κοντράρουν τη Μάντσεστερ Σίτι και τη δύναμη των Αράβων ιδιοκτητών της στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να έχει διαμορφωθεί αυτή η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βενγκέρ, έχοντας κληθεί να μιλήσει για το θέμα, μάλλον... πέταξε τη σπόντα του προς τον Μουρίνιο:

«Κοιτάξτε, εγώ βρίσκομαι σε τέτοια θέση εδώ και 21 χρόνια, οπότε δεν θα καθίσω να παραπονεθώ τώρα... Πάντοτε υπάρχει μια ομάδα, μερικές φορές και τέσσερις ομάδες, που είναι πιο δυνατές οικονομικά, όμως μαθαίνω να προσαρμόζομαι και να το αντιμετωπίζω. Το πιο σημαντικό είναι να ξέρεις πως θα διαχειριστείς τη δική σου ομάδα και ναι, ασφαλώς η Σίτι είναι πολύ πιο πλούσια από εμάς, η Τσέλσι επίσης, η Γιουνάιτεντ επίσης πιο πλούσια από εμάς, όμως και πάλι πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος να είμαστε επιτυχημένοι» ήταν τα λόγια του.