Χιουζ: «Ήμουν με την ψυχή στο στόμα»

Ο Μαρκ Χιουζ δήλωσε ότι είχε τεράστιο άγχος σε κάποια σημεία του παιχνιδιού με τη Γουέστ Μπρομ, πριν η ομάδα του πάρει τελικά τη νίκη με 3-1.



Χιουζ: «Ήμουν με την ψυχή στο στόμα»

Η Στόουκ Σίτι προερχόταν από τρεις σερί ήττες και αγχώθηκε μέχρι το φινάλε του αγώνα, εκεί όπου ο Ραμαντάν Σαμπί διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με τους «potters» να ανεβαίνουν στους 19 βαθμούς και να «ξεκολλάνε» από την επικίνδυνη ζώνη.

«Πιστεύω ότι το 2-0 αντικατόπτριζε την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Προφανώς, όμως, το ότι δεχτήκαμε ένα γκολ μέσα σε τέσσερα-πέντε λεπτά επηρέασε την αυτοπεποίθησή μας. Δε μπορούσαμε να βρούμε τον έλεγχο, αλλά είναι κατανοητό μέχρι ένα σημείο»δήλωσε ο Χιουζ.

«Χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πήραμε. Η Γουέστ Μπρομ ανέβαζε παίκτες συνεχώς και κάποιες φορές ήμαστε με την ψυχή στο στόμα γιατί αρκεί μια μπαλιά για να δεχθείς γκολ. Ίσως ήμαστε λίγο αγχωμένοι εξαιτίας των πρόσφατων παιχνιδιών. Συνολικά, αξίζαμε ξεκάθαρα τη νίκη για την οποία είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και τώρα πρέπει να κάνουμε αυτό το αποτέλεσμα την αρχή ενός καλύτερου δεύτερου μισού της σεζόν».

Δημήτρης Κουντούρης