Μπερνάρντο: «Χάρη σε αυτούς νικήσαμε»

Στην ποιότητα των Κλαούντιο Μπράβο και Ιλκάι Γκουντογκάν απέδωσε ο σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, την πρόκριση της ομάδας του κόντρα στη Λέστερ.



Μπερνάρντο: «Χάρη σε αυτούς νικήσαμε»

Οι «πολίτες», που αγωνίστηκαν με εννέα αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σύγκριση με το ματς κόντρα στην Τότεναμ, είχαν δύσκολο έργο στο «King Power Stadium», αφού χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι και μια απόκρουση του Μπράβο σε εκτέλεση του Μαχρέζ για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Κλοντ Πιέλ και να προκριθούν στα ημιτελικά του Carabao Cup.

«Είναι εκπληκτικός στο να αποκρούει πέναλτι. Ακόμα κι αυτό το καλοκαίρι όταν έπαιξε εναντίον του στο Πορτογαλία-Χιλή, μας νίκησε. Φέτος, ευτυχώς για τη Σίτι, ήδη μας έχει σώσει δύο φορές και είναι υπέροχο να τον έχεις στην ομάδα σου όταν μιλάμε για πέναλτι, γιατί πάντα νικάει»δήλωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος εκθείασε τον Ιλκάι Γκουντογκάν, που ήταν ο δημιουργός του γκολ με το οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα άνοιξε το σκορ.

«Όλοι ξέρουν ότι ο Γκουντογκάν είναι εξαιρετικός παίκτης, ο τρόπος που κρατάει τη μπάλα. η εξυπνάδα του. Είναι υπέροχο να παίζεις στο πλάι του. Η πάσα ήταν εξαιρετική και είναι πιο εύκολο όταν παίζεις με φοβερούς παίκτες σαν αυτόν. Είναι υπέροχο να είσαι μέλος αυτής της ομάδας»είπε ο Πορτογάλος.

Δημήτρης Κουντούρης