«Προτάσεις για Λεμάρ και Μπάρκλεϊ η Τσέλσι»

Να ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής τον Ιανουάριο επιθυμεί η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, και ετοιμάζει προτάσεις για τους Τόμας Λεμάρ και Ρος Μπάρκλεϊ.



«Προτάσεις για Λεμάρ και Μπάρκλεϊ η Τσέλσι»

Μπορεί να μην κατάφεραν να ενισχυθούν σημαντικά το καλοκαίρι, αλλά οι «μπλε» ετοιμάζουν δύο μεγάλες κινήσεις ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με την «Evening Standard».

Ο Λεμάρ βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο της Άρσεναλ όσο και της Λίβερπουλ τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, παραμένοντας τελικά στη Μονακό. Ο Γάλλος δεδομένα θα απασχολήσει την ελίτ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε μία κίνηση της Τσέλσι τον Ιανουάριο μπορεί να της δώσει το πάνω χέρι όσον αφορά την απόκτησή του.

Όσον αφορά τον Μπάρκλεϊ, είναι ένας παίκτης που απασχολεί την ομάδα του Αντόνιο Κόντε για πάνω από ένα χρόνο, από όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο καθόταν στον πάγκο, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το έργο της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο τώρα, από τη στιγμή που ο Σαμ Αλαρντάις έχει αλλάξει προς το καλό την εικόνα της Έβερτον και είναι αβέβαιο κατά πόσο διατίθεται να τον πουλήσει.

Δημήτρης Κουντούρης