Big Ben: Ξανά με γκολ στην Φόρεστ

Καλημέρα σε όλους. Big Ben εδώ. Η Τσάμπιονσιπ πάει να μπει σε τρελούς ρυθμούς μέσα στο επόμενο διάστημα και βλέποντας το πρόγραμμά τους οι ομάδες, θα επιδιώξουν να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν πριν μπουν στον χριστουγεννιάτικο Γολγοθά. Κρατάω τρία ματς για σήμερα, μεταξύ των οποίων και αυτό της Νότιγχαμ Φόρεστ των πολλών τερμάτων.



Big Ben: Ξανά με γκολ στην Φόρεστ

Πάμε να δούμε τις επιλογές μία – μία ξεχωριστά, και θα ξεκινήσω από το διπλό της ΚΠΡ στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν βρει ακόμη την συνταγή που θα τους κάνει επιτυχημένους και θα τους κρατήσει στην κατηγορία, με τον Στιν Κότεριλ να μένει στον ενθουσιασμό της αρχής. Έχουν κάνει το μεγαλύτερο ροτέισιον οι “μπλε” κι ακόμη να βρουν σταθερότητα. Από την άλλη η ΚΠΡ είναι επίσης μια πολύ ασταθής ομάδα, αλλά στην παρούσα φάση μοιάζει πιο ικανή να κάνει το διπλό.

Πηγαίνω στο εκτός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με την οποία είμαι αποφασισμένος να ασχολούμαι γενικότερα όσο παραμένει τόσο ψηλά είτε με στήριξη είτε με κόντρα. Σήμερα θα την ψιλοκοντράρω. Το Χ στην έδρα της Πρέστον έχει πολλές τύχες, αν και πάντα παραμένει επιλογή με μεγάλο ρίσκο. Είπαμε, είναι δύσκολο το πρόγραμμα και δύσκολοι και οι αντίπαλοι για τις περισσότερες και οι ισοπαλίες δεν βολεύουν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έρχονται. Δεν αποκλείω να έχει και γκολ το ματς.

Και πάμε στη Νότιγχαμ Φόρεστ, που αποτελεί όπως έχουμε ξαναπεί μία από τις κολώνες μας. Ειδικά στα εκτός. Τώρα πάει στην έδρα της πάρα πολύ ανεβασμένης Μπρίστολ Σίτι και έχει το κίνητρο να κάνει το σχετικό μπαμ, οπότε δεν περιμένω να κλειστεί πίσω για κάτι λιγότερο από... τρία γκολ και πάνω στο παιχνίδι. Πάω κατευθείαν στο over 3.5 για αρχή και στα συνδυαστικά εν συνεχεία, αφού το να σκοράρουν και οι δύο και να σημειωθούν από τέσσερα γκολ και πάνω μόνο απίθανο δεν είναι.

Συγκεντρωτικά οι επιλογές μου:

Μπέρμιγχαμ – ΚΠΡ 2

Πρέστον – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Χ

Μπρίστολ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ Over 3.5 (GG&O3.5)