Κόβατσιτς ο αντι-Κουτίνιο για τη Λίβερπουλ

Προφορική συμφωνία φέρεται να υπάρχει ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Ματέο Κόβατσιτς, σε περίπτωση αποχώρησης του Κουτίνιο.  



Κόβατσιτς ο αντι-Κουτίνιο για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο, μετά τη νέα έντονη φημολογία πως η Μπαρτσελόνα θα ασχοληθεί ξανά τον Ιανουάριο με τον Κουτίνιο, βρίσκοντας ήδη τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στο πρόσωπο του Κόβατσιτς.

Ο 23χρονος μέσος δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη «Βασίλισσα», αφού βρίσκεται στην σκιά των Κροος, Μόντριτς και Καζεμίρο. Μία ενδεχόμενη μεταγραφή θα ήταν το ιδανική για εκείνον, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Οι «κόκκινοι», σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ για την απόκτηση του Κροάτη το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κλοπ δε θέλει με τίποτα να σκέφτεται το σενάριο πως θα μείνει χωρίς παίκτη σε μια καίρια θέση, γνωρίζοντας πως το μέλλον του Κουτίνιο στο Μέρσεϊσαϊντ είναι εντελώς αβέβαιο. Την ποδοσφαιρική απραξία του Κόβατσιτς στη Μαδρίτη κοιτάζει με καλό μάτι ο Γερμανός τεχνικός, θέτοντάς τον πρώτο μεταγραφικό στόχο.

Έλενα Χαριτάκη