Φαμπίνιο: «Τελευταία μου σεζόν στην Μονακό»

Την τελευταία του σεζόν στην Μονακό διανύει ο Φαμπίνιο, με τον φημολογούμενο μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά το περασμένο καλοκαίρι να παραδέχεται με δηλώσεις του τις φήμες όλων των προηγούμενων ημερών.



Φαμπίνιο: «Τελευταία μου σεζόν στην Μονακό»

Ο πολυσύνθετος μέσος της «Πριγκίπισσας» παραδέχθηκε μετά τα όσα ακούγονται για το μέλλον του και την Παρί Σεν Ζερμέν, πως δηλαδή θέλει να φύγει από το «Λουί Ντε» για να γίνει κάτοικος πρωτεύουσας ακόμη και από τον Ιανουάριο, ότι δεν έχει καμία επαφή με κανέναν σύλλογο και πως θα παραμείνει υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έως το τέλος της σεζόν.

Τότε και μόνο τότε θα αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να είναι ακόμη άγνωστος, τουλάχιστον εφόσον σεβαστούμε πως ισχυρίζεται την αλήθεια. Σε ένα τέτοιο σενάριο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των «κόκκινων διαβόλων», που το καλοκαίρι λεγόταν ότι κατέβαλαν περί τα 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

«Δεν είμαι ο Φαμπίνιο της περσινής σεζόν και στόχος μου είναι ακριβώς αυτός. Να βελτιωθώ. Λογικά θα είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μονακό. Δεν έχουμε υπογράψει κάτι με τον πρόεδρο, αλλά έχω τον λόγο του. Ωστόσο έχω ακόμη συμβόλαιο και δεν έχω καμία επαφή. Δεν ζήτησα να φύγω τον Γενάρη. Είμαι ήσυχα εδώ. Και άλλωστε, δεν θα μπορούσα να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Υπενθυμίζεται πως δημοσιεύματα θέλουν έτσι κι αλλιώς τον Μαρουάν Φελαϊνί να μην συνεχίζει στο «Ολντ Τραφορντ», και ο Φαμπίνιο θα μπορούσε κάλλιστα να καλύψει την θέση και να αποτελέσει (αντίθετα με τον Βέλγο) μία από τις βασικές μονάδες του Ζοσέ Μουρίνιο δίπλα σε Μάτιτς ή Πογκμπά, η σε μια πολύ δυνατή τριάδα στον άξονα, που ναι μεν έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά αλλά με σωστή χημεία θα μπορούσε να κάνει... παπάδες.