«Ψάχνεται» επιθετικά η Τσέλσι

Με τη μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει, ο Κόντε κοιτάζει στον πάγκο του και βλέπει πως επιθετικές λύσεις δεν έχει. Έξι οι πιθανοί στόχοι της Τσέλσι για τη θέση του φορ.  



«Ψάχνεται» επιθετικά η Τσέλσι

Ο προπονητής των «μπλε» δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τις επιλογές που έχει για το επιθετικό κομμάτι της ομάδας του. Ο Μπατσουαγί έχει πάρει ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν έχει την εμπιστοσύνη του και ο Μοράτα είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή, αλλά η χρονιά με έναν επιθετικό δε βγαίνει.

Η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι ορισμένες περιπτώσεις για να εντάξει στο ρόστερ της το Γενάρη, σύμφωνα με πληροφορίες της Sportsmail.

Ο Ντεμπελέ της Σέλτικ είναι μια από τις επιλογές. Ο Γάλλος έχει κασέ που μπορεί να αντέξει η Τσέλσι, αφού κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια. Ο Μπελότι της Τορίνο θα ήταν μια καλή λύση για μπακ απ του Μοράτα, αλλά η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να τον κυνηγήσει, μόνο αν οι Ιταλοί ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ο Κόντε στρέφεται και σε περιπτώσεις που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μπεντέκε είναι μια από αυτές, αφού γνωρίζει αρκετά καλά το αγγλικό πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ, με τον Άγγλο να προσπαθεί να ανακάμψει αγωνιστικά, μετά τους τραυματισμούς του. 

Στη λίστα βρίσκεται και ο Ομπαμεγιάνκ, με τον στράικερ της Ντόρμουντ να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός στο σκοράρισμα, ενώ οι σχέσεις του με τον Πίτερ Στέγκερ φαίνεται να περνούν κρίση. Τελαυταία περίπτωση που εξετάζεται είναι αυτή του Ρίτσμοντ Μπόκαγιε του Ερυθρού Αστέρα, που έχει περάσει από Νιουκάστλ και Γουέστ Μπρομ, ενώ έκανε καλές εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έλενα Χαριτάκη