Μπενίτεθ: «Μέσα ο Λασέλ, εκτός ο Ντάμετ»

Ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση των Τζαμάλ Λασέλ και Πολ Ντάμετ έκανε ο Ράφα Μπενίτεθ, ενόψει του αγώνα της Νιούκαστλ κόντρα στην Έβερτον το βράδυ της Τετάρτης (13/12).



Μπενίτεθ: «Μέσα ο Λασέλ, εκτός ο Ντάμετ»

O Ισπανός τεχνικός άφησε να υπαινίχθηκε ότι ο Λασέλ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, αφού έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από τη Λέστερ.

«Ήταν στον πάγκο και ήταν πολύ κοντά όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Τώρα είναι λίγο καλύτερα, οπότε θα αποφασίσουμε. Όταν κάτι δεν πάει καλά είναι καλό να έχεις παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιος θα βάλω»δήλωσε ο Μπενίτεθ.

O 57χρονος μίλησε και για την κατάσταση του Πολ Ντάμετ, ο οποίος αγωνίστηκε για 60 λεπτά με την ομάδα Κ23, αλλά δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

«Μας λείπει ο Ντάμετ. Κάποιοι τον κατέκριναν πέρσι, αλλά τώρα λένε ότι τον χρειαζόμαστε. Έχουμε χάσει το μοναδικό μας αριστερό μπακ. Έχουμε τρεις ή τέσσερις παίκτες τραυματίες ταυτόχρονα. Ελπίζω πως αν όλοι είναι διαθέσιμοι μπορούμε να είμαστε συμπαγείς όπως στο ξεκίνημα της σεζόν».

Δημήτρης Κουντούρης