Πάρντιου: «Θα παλέψουμε δίχως αύριο»

Στο γεγονός ότι θέλουν βαθμούς πάση θυσία στάθηκε ο προπονητής της Γουέστ Μπρομ, Άλαν Πάρντιου, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου πριν το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ.



Πάρντιου: «Θα παλέψουμε δίχως αύριο»
Ο Βρετανός τεχνικός τόνισε ότι πρέπει να χτυπήσουν στις αδυναμίες των «κόκκινων».

«Το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν ποδοσφαιριστές, γιατί είναι ένα γήπεδο (σ.σ. Άνφιλντ) στο οποίο ονειρεύεσαι να παίξεις μεγαλώνοντας. Έχοντας όμως πει στο παρελθόν ότι χρειαζόμαστε βαθμούς, όσο και αν θέλουμε να απολαύσουμε το παιχνίδι, πρέπει να παλέψουμε όσο δεν πάει για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όπως όλες οι ομάδες, έτσι και η Λίβερπουλ έχει αδυναμίες. Το θέμα είναι αν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς.

Αυτό θα ψάξουμε κι εμείς την Τετάρτη το βράδυ. Στεναχωρήθηκα μετά το ματς με τη Σουόνσι (η Γουεστ Μπρομ ηττήθηκε με 1-0 στην Ουαλία), γιατί δεν παίξαμε το παιχνίδι που προετοιμάσαμε μέσα στην εβδομάδα. Αυτό θέλω να δω λοιπόν στο επερχόμενο παιχνίδι».

Όσο για τον πρώτο σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, Μοχάμεντ Σαλάχ, ανέφερε: «Τον είχα δει στην Τσέλσι και ήξερα πως θα μπορούσε να φτάσει στην κορυφή. Είχε περιορισμένες ευκαιρίες εκεί και πήγε αλλού για να αναπτυχθεί. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν».

Γιάννης Λιόντος