Αποδοκιμάστηκαν στο τραίνο οι παίκτες της Στόουκ

Την οργή των οπαδών τους αντιμετώπισαν οι παίκτες της Στόουκ κατά την επιστροφή τους από τη Σαββατιάτικη (9/12) εκτός έδρας ήττα απέναντι στην Τότεναμ με σκορ 5-1.



Αποδοκιμάστηκαν στο τραίνο οι παίκτες της Στόουκ

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι εξαγριωμένοι υποστηρικτές των «potters» θέλησαν να… τα πουν ένα χεράκι στους παίκτες για την ήττα στο «Γουέμπλεϊ» αλλά και για τη γενικότερη φετινή εικόνα που έχει οδηγήσει το σύλλογο μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (15η θέση).

Οι αποδοκιμασίες είχαν μάλιστα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του ταξιδού στο τραίνο με το οποίο η ομάδα επέστρεφε από το Λονδίνο και συνεχίστηκαν μέχρι την αποβίβαση του συγκροτήματος του Μαρκ Χιούζ (σ.σ. οι οπαδοί κλειδώθηκαν στα βαγόνια μέχρι να αποχωρήσει από το σταθμό η αποστολή), ο οποίος πάντως κρατά τα θετικά από την όλη κατάσταση…

 «Είναι καλό που έχουμε παιχνίδι την Τρίτη (σ.σ.  εκτός έδρας με Μπέρνλι - 12/12) γιατί θα το έχουν φρέσκο στο μυαλό τους και στα αυτιά τους. Το συγκεκριμένο περιστατικό πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως κίνητρο ώστε να μην δώσουμε ξανά δικαίωμα στον κόσμο να μας αποδοκιμάσει. Μερικές φορές πρέπει να καταλαβαίνουμε πόσο επηρεάζεται ο κόσμος από τις κακές μας εμφανίσεις και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το σκηνικό που διαμορφώθηκε στο σταθμό ως όπλο για την επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών» δήλωσε.