Άλαρνταϊς: «Ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά, νιώθω τον Κλοπ»

Για ακόμη μία φορά, ο Σαμ Άλαρνταϊς εκθείασε τους παίκτες του για την εμφάνισή του απέναντι στην Λίβερπουλ, ενώ έδειξε κατανοητικός προς τον Γιούργκεν Κλοπ και την τραβηγμένη αντίδρασή του απέναντι σε δημοσιογράφο μετά το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον.



Άλαρνταϊς: «Ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά, νιώθω τον Κλοπ»

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «ζαχαρωτών»:

«Μετά από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για τον κόσμο είναι λογικό να είναι απογοητευμένος επειδή η ομάδα του δέχθηκε πέναλτι κι εμείς πήραμε τον βαθμό. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας κάτω από αυτήν την πίεση.

Τον σέβομαι τον Γιούργκεν, όλοι μπορούμε να φτάσουμε στα άκρα κάποια στιγμή. Το πέναλτι πάντως ήταν σωστό.

Η Λίβερπουλ έχει σκοράρει 12 γκολ σε 2 ματς και στόχος μου ήταν να εκθέσω την ποιότητά της. Αυτό ακριβώς κάναμε. Δεν πρόκειται να απολογηθώ. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να πάρουμε βαθμό από το ματς και να σταματήσουμε την Λίβερπουλ από το να σκοράρει. Κόντρα σε άλλες ομάδες έχουν βάλει πέντε και επτά γκολ. Η αποφασιστικότητά τους είναι τεράστια.

Τακτικά ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά. Δεν δημιουργήσαμε όσο θα θέλαμε, αλλά το Άνφιλντ δεν είναι και κανένα εύκολο γήπεδο. Η Γιουνάιτεντ είχε παίξει εδώ με παρόμοια τακτική. Μια ομάδα που ανοίγεται, σπανίως κερδίζει εδώ».