Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Κάρντιφ!

Όσο κι αν η Ρέντινγκ ήταν έτοιμη να της δείξει το μεγαλοπρεπές stop στη μείωση της διαφοράς από την κορυφή, η Κάρντιφ έδειξε ότι παρά τις δυσκολίες θα συνεχίσει το κυνήγι της Γουλβς! Με γκολ στο 83' και το 91', οι «bluebirds» έφτασαν στο τελικό 2-2 έχοντας βρεθεί από το πρώτο μέρος με δύο γκολ πίσω! 



Πολύ σκληρή για να «πεθάνει» η Κάρντιφ!

Οι «royals» βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα από δύο στημένες φάσεις στις οποίες η άμυνα των φιλοξενούμενων στο «Μαντέσκι» τα έκανε ... θάλασσα.

Αρχικά στο 16ο λεπτό ο Καλούμ Πάτερσον δεν άκουσε τον τερματοφύλακά του σε εκτέλεση κόρνερ και δίχως να γνωρίζει που πηγαίνει η μπάλα, έβαλε το κεφάλι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το αυτογκόλ και το 1-0 υπέρ της Ρέντινγκ.

Κάκιστη συμπεριφορά είχαν τα μετόπισθεν της Κάρντιφ και στο 41', όταν δεν απομάκρυναν σωστά μια μπάλα και ο Μόντου Μπάροου έκανε το σουτ για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι παίκτες του Γιααπ Σταμ ναι μεν έδιναν δικαιώματα με πολλές πάσες κοντά στην περιοχή τους και με παιχνίδι που είχε ρίσκο, όμως, οι «bluebirds» δεν έκαναν σωστά τα πράγματα για να καταφέρουν να βρουν κάποια απάντηση από το πρώτο μέρος στα γκολ που είχαν δεχθεί.

Το παιχνίδι άνοιξε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, οι «royals» πιέστηκαν, όμως έβρισκαν κι εκείνοι χώρους για να τρέξουν όταν ανακτούσαν την κατοχή της μπάλας. Βλέποντας πως ελάχιστα πράγματα πήγαιναν σωστά για την ομάδα του, ο Νιλ Γουόρνοκ αποβλήθηκε λόγω του εκνευρισμού του στο 77ο λεπτό για ένα φάουλ εις βάρος του Πάτερσον. 

Η Κάρντιφ απέκτησε ελπίδα στο 83' όταν ο Τζο Μπένετ με άπιαστο σουτ μείωσε στο 2-1 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε και το 2-2 από τον Τόμλιν που μετουσίωσε σε γκολ το ριμπάουντ από το δοκάρι σε κεφαλιά του Σαμπά! Δοκάρι είχε ο ΜακΣέιν στο 90' + 4' για το σύνολο του Σταμ! 

Με την ισοπαλία αυτή, οι Ουαλοί βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Γουλβς, αλλά έτσι όπως ήρθε ο βαθμός για εκείνους στο παιχνίδι με τη Ρέντινγκ, θα πρέπει να πουν κι «ευχαριστώ»...