Φαν Χάαλ: «Το πιο βαρετό ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»!

Προκλητική δήλωση από τον Λουίς Φαν Χάαλ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ολλανδός, με τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ταυτότητά τους και ο κόσμος στο «Ολντ Τράφορντ» έτριβε τα μάτια του από τη βαρεμάρα, ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο της ομάδας του Μουρίνιο είναι... χειρότερο!  



Φαν Χάαλ: «Το πιο βαρετό ποδόσφαιρο ο Μουρίνιο»!

Ο πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ, που όντας στον πάγκο του συλλόγου τη σεζόν 2015-2016 είδε τους ποδοσφαιριστές του να σκοράρουν μόλις 49 φορές, στην λιγότερο παραγωγική χρονιά από το 1990, μίλησε για τον τρόπο παιχνιδιού του Πορτογάλου τεχνικού και την αμυντική του προσέγγιση, λέγοντας:

«Προτιμώ να παρακολουθώ τη Σίτι παρά τη Γιουνάιτεντ. Η Σίτι έχει πιο ποιοτική ομάδα. Αν με ρωτάτε για το πέρασμά μου από τη Γιουνάιτεντ, θα σας πω ότι ήταν το καλύτερο που έχω κάνει, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούσαν. Παίζαμε σωστό ποδόσφαιρο. Δεν το εκτιμούν στην Αγγλία, όμως, το σωστό ποδόσφαιρο. Βλέποντας τη Γιουνάιτεντ φέτος, ο Μουρίνιο δεν δέχεται τόση κριτική για το βαρετό ποδόσφαιρο που παίζει... Είναι πιο βαρετό από αυτό που έπαιζε η δική μου ομάδα»