Ερέρα: «Κρίμα να μην μπορείς να κάνεις έφεση για κίτρινη... »

Παντελώς άδικη θεωρεί την κίτρινη κάρτα που πήρε για «θέατρο» σε φάση με τον Οταμέντι εντός περιοχής ο Άντερ Ερέρα, τονίζοντας ότι θα πρέπει στην Πρέμιερ Λιγκ να βελτιώσουν τον κανονισμό και να επιτρέπεται η έφεση ακόμα και για τις κίτρινες, αν πρόκειται για λάθος του διαιτητή!  



Ερέρα: «Κρίμα να μην μπορείς να κάνεις έφεση για κίτρινη... »

Ο Ισπανός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στο όριο και μια κάρτα θα αναγκαστεί να χάσει ένα ματς, μίλησε για τη φάση στην οποία κατά την άποψή του ο Οταμέντι τον ανέτρεψε στην περιοχή – ο Αργεντινός φαίνεται να πατάει στο χορτάρι και ο Ισπανός δίχως χώρο να πέφτει στο έδαφος – λέγοντας:

«Νομίζω ότι το πέναλτι που μου έκανε ήταν τρομερό... Ακούμπησα τη μπάλα, με πάτησε και νομίζω ότι το είδαν όλοι! Δέχομαι ότι όλοι κάνουν λάθη κι έτσι έκανε και ο διαιτητής, αλλά δεν άξιζα την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε το ίδιο με τον Ζέσους και τον Σανέ και δεν πήραν κάρτα εκείνοι.

Τώρα εγώ έχω τέσσερις κάρτες και υπάρχει κίνδυνος να χάσω ένα ματς. Όπως στην Ισπανία αλλάζει το θέμα της κάρτας αν όντως δεν την αξίζεις, θα έπρεπε να βελτιωθεί και σε αυτό το κομμάτι η Πρέμιερ. Είναι κρίμα να μην μπορείς να κάνεις έφεση σε κίτρινη κάρτα. Μακάρι να αλλάξει αυτό μια μέρα...».