Μάρκο Σίλβα: «Η διαιτησία να είναι ίδια για όλους»

«Αυστηρή» χαρακτήρισε την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Μάρβιν Ζέεχελααρ στο παιχνίδι της Γουότφορντ κόντρα στη Μπέρνλι ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε πως σε παρόμοιες φάσεις στα ντέρμπι του Μάντσεστερ και του Μερσεϊσάιντ δόθηκε μόνο κίτρινη κάρτα.



Μάρκο Σίλβα: «Η διαιτησία να είναι ίδια για όλους»

Ο Ολλανδός μπακ δέχθηκε ποινή τριών αγωνιστικών και η Γουότφορντ έκανε έφεση για να τον έχει διαθέσιμο στο αυριανό (12/12) παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας, αφού θεωρούν ότι η αποβολή ήταν άδικη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα:

«Δεν έχω αμφιβολίες για την κόκκινη κάρτα. Ήταν πολύ αυστηρή, δε μπορώ να πω περισσότερα. Είναι καλύτερα να το πω με αυτές τις δύο λέξεις. Για μένα είχε μεγάλο αντίκτυπο στο παιχνίδι. Εκείνη την στιγμή η ομάδα έπαιζε καλά, ήμασταν εκεί για το αποτέλεσμα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Επηρέασε πολύ το αποτέλεσμα.

Είδα δύο παιχνίδια χθες, τα ντέρμπι του Λίβερπουλ και του Μάντσεστερ. Είδα παραπάνω από ένα περιστατικό σαν αυτό του Ζεεγκελάαρ και ήταν κίτρινη κάρτα κάθε φορά. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι δύσκολο πρωτάθλημα, μην πάρετε παράδειγμα από τη Γουότφορντ»,

Στα μεγάλα παιχνίδια, στα μεγάλα ντέρμπι, είναι δύσκολο. Πρέπει να το κάνεις ίσο για όλους. Το παιχνίδι μας ήταν δύο ομάδες που συναγωνίζονται, αλλά με σεβασμό η μία προς την άλλη. Ο διαιτητής είχε μεγάλη επίδραση και για μένα δεν είναι δίκαιο. Κάνουμε έφεση γιατί πιστεύουμε ότι είναι άδικο».

Δημήτρης Κουντούρης