Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, ξανά στο κόλπο για Μπέιλ

Καιρό είχε να ακουστεί κάποια... εμπεριστατωμένη άποψη για το πως ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να καταλήξει είτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είτε στην Τότεναμ, με ισπανικό Μέσο να συνδέει το όνομά του με επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ.



Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, ξανά στο κόλπο για Μπέιλ

Ο Ουαλός είναι μονίμως τραυματίας στην ισπανική πρωτεύουσα και δεδομένου ότι η συνύπαρξή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πάντα είχε τις ιδιαιτερότητές της, το μέλλον του εκεί μόνο ευοίωνο δεν μοιάζει.

Για να ακριβολογούμε, ούτε και πρέπει να είναι, με τον Μπέιλ να μην έχει προσφέρει όσα θα περίμενε κανείς να προσφέρει από έναν παίκτη που κόστισε 100 εκατομμύρια ευρώ (εκτός της επικής κούρσας πάνω στον Μαρκ Μπάρτρα... έξω από το γήπεδο για να σκοράρει και να χαρίσει το Copa del Rey στην “Βασίλισσα”) και εκείνον τον καιρό έναν παίκτη που αποτέλεσε την μεγάλη ποδοσφαιρική είδηση του έτους, μιας και είχε γίνει με δάφνες και τιμές ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία.

Έρχεται, λοιπόν, λίγο πριν μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου ένα δημοσίευμα κατά το οποίο ο Μπέιλ δεν πρόκειται να φύγει από την Ρεάλ τον χειμώνα, αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον σύλλογο της Μαδρίτης να τον κοστολογεί περί τα 85 εκατομμύρια. Γιουνάιτεντ και Τότεναμ -ισχυρίζονται πως- καραδοκούν, προσφέροντας αντιστοίχως η μία 75 και 45 εκατομμύρια η άλλη. Βέβαια, λέγεται πως ο Μπέιλ έχει ακόμη ένα δεύτερο μισό της σεζόν να αλλάξει τα πράγματα, οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μοιάζει ως ακόμη μία φήμη "της σειράς"..