Μάικλ, άσε καλύτερα το παρκάρισμα

Μπορεί όταν έπαιζε να έσπαγε τις αντίπαλες άμυνες αλλά από παρκάρισμα φαίνεται πως... δεν το 'χει! Ο παλαίμαχος διεθνης φορ της Λίβερπουλ της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ Μάικλ Όουεν, με χιουμοριστικό ποστάρισμα στο τουίτερ του να είναι αυτό που τον  προδίδει, αποκάλυψε τη ζημιά που συνέβη στην πανάκριβη Bentley του. 



Μάικλ, άσε καλύτερα το παρκάρισμα
Ο Όουεν στην προσπάθειά του να προστατέψει το αυτοκίνητό του από το χιονιά που πλήττει την Αγγλία, μάλλον τα έκανε χειρότερα. Η φαεινή ιδεά να παρκάρει το πολυτελες αμάξι  κάτω από ένα δέντρο έξω από το σπίτι του, του κόστισε.
 
Ποστάροντας μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, που απεικονίζει το αυτοκίνητο καλυμμένο από το χιόνι και  αναφέρει χιουμοριστικά «Καθόλου ιδανικό στις 5.30 όταν πρέπει να προλάβεις το τρένο. Πίστευα ότι ήμουν έξυπνος να προστατέψω το αυτοκίνητό μου από το χιόνι», συμπληρώνει κάτω από τα διαπιστευτήρια.
 
Ο πρώην στράικερ της Εθνικής Αγγλίας και τελευταιος Βρετανος που πήρε τη Χρυσή Μπάλα το 2001, μάλλον αποδεικνύεται καλύτερος χειριστής της μπάλας, απ'ότι του τιμονιού.