Ακόμα ένα βήμα προς το «come-back» ο Μπέιλ

Φήμες πως ο Γκάρεθ Μπέιλ τα έχει βρει με τη Ρεάλ για να... αποχωρήσει, έχουν «ξεσπάσει», με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ να περιμένουν στο κατόπι για τις εξελίξεις.   



Ακόμα ένα βήμα προς το «come-back» ο Μπέιλ

Η επιστροφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Αγγλία είναι ένα πολυσυζητημένο σενάριο τον τελευταίο καιρό. Οι μνηστήρες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουαλού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται να είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ.

Ο Μπέιλ έχοντας «φτιάξει» ουσιαστικά το όνομά του στα «σπιρούνια» και μετά από τους συνεχόμενους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρούν, δε θα έλεγε όχι σε μια ενδεχόμενη επιστροφή στα παλιά του λημέρια. 

Από την άλλη, οι «κόκκινοι διλαβολοι» προσπαθούν να κλείσουν τρύπες στο ρόστερ και μια ποιοτική κίνηση με εμπειρία σαν του Μπέιλ, δε θα ήταν καθ'όλα άσχημη για τον Μουρίνιο.

Τα τελευταία δημοσιεύματα που βγάζουν πως Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέιλ έχουν συμφωνήσει να χωριστούν, βάζουν φωτιά στα σενάρια επιστροφής του Ουαλού. Οι φήμες έχουν φουντώσει και μένει να φανεί αν η μετακίνηση του Μπέιλ στο Νησί θα επαληθευφθεί. 

Έλενα Χαριτάκη