Πεπ: «Παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα»

Σε πελάγη ευτυχίας «έπλεε» ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το τέλος του νικηφόρου για την Μάντσεστερ Σίτι ντέρμπι απέναντι στη Γιουνάιτεντ (2-1) στο «Ολντ Τράφορντ», τονίζοντας πως πλέον η ομάδα του παρουσιάζει ποδόσφαιρο… αλά ‘’Μπάρτσα’’.



Πεπ: «Παίζουμε σαν την Μπαρτσελόνα»

Ο Ισπανός τεχνικός φρόντισε να δώσει απαντήσεις και για την απόδοση του Μάικλ Όλιβερ, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, μη καταλογίζοντας το πέναλτι που ζήτησε ο Άντερ Ερέρεα σε μαρκάρισμα του Νικολά Οταμέντι…

«Παίξαμε ακριβώς με τον τρόπο που ήθελα. Ο κόσμος έλεγε πως δεν μπορούμε να παίξουμε σαν την Μπάρτσα. Τελικά μπορούμε να παίξουμε σαν την Μπάρτσα. Μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Πάντα το πίστευα. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για εμάς, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε» ενώ συνέχισε απαντώντας στα παράπονα του Πορτογάλου τεχνικού.

«Και πέρυσι τα ίδια έγιναν. Υπήρχε πάλι συζήτηση για τον διαιτητή. Χθες μίλαγε (ο Μουρίνιο) πάλι για τη διαιτησία… Λοιπόν. Είμαστε μια τίμια ομάδα και το αξίζαμε με βάση όλη την εικόνα του αγώνα. Είχαμε συνεχώς την κατοχή της μπάλας, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε, το κάναμε και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καταλανός.