Τα ‘ριξε σε διαιτητή και τύχη ο Μουρίνιο

Παράπονα για τον μη καταλογισμό του πέναλτι που ζήτησε ο Άντερ Ερέρα σε μαρκάρισμα του Νικολά Οταμέντι εξέφρασε μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ζοσέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων τυχερή την Μάντσεστερ Σίτι.



Τα ‘ριξε σε διαιτητή και τύχη ο Μουρίνιο

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως οι «πολίτες» χρειάστηκαν τη βοήθεια της τύχης αλλά και του Μάικλ Όλιβερ για να φτάσουν στη νίκη (2-1), τονίζοντας πως η ομάδα του έπεσε και πέρυσι θύμα διαιτητικού λάθους απέναντι στο συγκρότημα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Πρόκειται για μια καλή ομάδα η οποία σήμερα ήταν τυχερή. Πλέον έχουν αποκτήσει μια καλή διαφορά αλλά την Τετάρτη (13/12) ακολουθεί ο επόμενος αγώνας και είμαι σίγουρος πως όλοι μας θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τη διαφορά μαζεύοντας όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται»

«Ο διαιτητής έκανε ένα λάθος, κάτι που μπορεί να συμβεί. Είναι όμως καθαρό το πέναλτι. Πέρυσι είχαμε μια παρόμοια κατάσταση εδώ, όταν ο Κλάτενμπεργκ δεν είδε το πέναλτι που έκανε ο Μπράβο στον Ρούνεϊ. Λυπάμαι για εμάς, λυπάμαι και για τον Όλιβερ, ο οποίος έκανε ένα καλό παιχνίδι αλλά πρόκειται για καθαρή παράβαση» τα λόγια του.