Άλαρνταϊς: «Είμαστε σε μεταίχμιο, καλύτερος ο βαθμός από τεσσάρα»

Στην μεταβατική περίοδο στην οποία βρίσκεται η Έβερτον και τον αμυντικό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το ντέρμπι με την Λίβερπουλ μίλησε ο Σαμ Άλαρνταϊς, τονίζοντας πως μπορεί να πάρκαρε λεωφορείο, αλλά τουλάχιστον πήρε αυτό που ήθελε. «Είτε είναι πέναλτι, είτε δεν είναι. Για μένα είναι», είπε για την επίμαχη φάση του ματς.



Άλαρνταϊς: «Είμαστε σε μεταίχμιο, καλύτερος ο βαθμός από τεσσάρα»

Σε τοποθέτηση για τις απόψεις του Κλοπ, ο Άλαρνταϊς ανέφερε: «Οπότε ποιος έχει δίκαιο, αυτός ή εγώ;», για να προσθέσει:

«Στην τελική άλλα τα παίρνουμε και άλλα όχι. Θα το ξαναδώ για να διαπιστώσω εάν είναι πέναλτι ή όχι. Εγώ νομίζω ότι είναι. Τι είναι καθαρό; Το είδες εσύ;». Αμέσως ο δημοσιογράφος το χαρακτήρισε χλιαρό πέναλτι (soft penalty), για να πάρει νέα απάντηση.

«Δεν υπάρχει χλιαρό πέναλτι. Ή είναι πέναλτι ή δεν είναι. Δεν έχει σημασία πόσο λίγο ή πολύ. Είναι παράβαση πάνω στον παίκτη μας και είναι πέναλτι. Πέραν όλων αυτών, έχουμε και ένα αποτέλεσμα στην τσέπη μας. Καταφέραμε να κρατήσουμε μακριά την Λίβερπουλ. Είμαστε στο μεταίχμιο. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.

Πριν έρθω εδώ είχαμε δεχθεί 14 γκολ σε τέσσερα ματς και τώρα έχουμε δεχθεί ένα σε άλλα τέσσερα. Δεν έχουμε ούτε το στυλ ούτε το ταλέντο της Λίβερπουλ αυτήν την στιγμή, αλλά χτίζουμε ένα σκληροτράχηλο και ένα αποφασισμένο σύνολο που προσπαθεί να γίνει καλύτερο με την εβδομάδα. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες σήμερα. Μπορούμε να δεχθούμε πράγματα για την κατοχή ή το τι κάναμε με την μπάλα, αλλά από άποψη οργάνωσης, αποφασιστικότητας και προσπάθειας κανείς δεν μπορεί να πει κάτι.

Νομίζω ότι ο κόσμος είναι πιο ευχαριστημένος με τον βαθμό από το “να παίξουμε καλά και να χάσουμε 3-1, 4-1”» το συνολικό σχόλιο του «Big Sam».