Κλοπ: «Με τόσες ευκαιρίες, συνήθως κερδίζεις»

Στην κυρίαρχη εμφάνιση της Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως δεν υπήρχε πέναλτι στην φάση της ισοφάρισης. Παράλληλα μίλησε και για τις αλλαγές του στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, λέγοντας πως ήθελε να προστατέψει μερικούς παίκτες, πως όσοι έπαιξαν έκαναν φανταστική δουλειά και πως “Η εμφάνιση δείχνει ότι πήραμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά το αποτέλεσμα όχι”.



Κλοπ: «Με τόσες ευκαιρίες, συνήθως κερδίζεις»

«Προφανώς για το πέναλτι δεν είναι σημαντικό τι πιστεύω εγώ. Για τον Μανέ, ξέρει ότι έφτιαξε την ευκαιρία για τον εαυτό του και νόμιζε ότι θα σκοράρει. Αυτό κάνουν οι επιθετικοί. Δεν υπάρχει λόγος να τον κατηγορήσω. Είναι μόνο ένα περιστατικό.

Ήμασταν η κυρίαρχη πλευρά. Αντιμετωπίσαμε τον τρόπο παιχνιδιού της Έβερτον. Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας και κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Άκουσα μερικούς να λένε ότι ήταν πέναλτι, αλλά ο Γουίλιαμς έκανε το ίδιο 50 φορές στον Σολάνκε και δεν δόθηκε καν φάουλ. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την απόφαση. Τόσο άμεσα μετά τον αγώνα μοιάζει τόσο άδικο για εμάς. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Μπορώ να το δω μέσα στα μάτια όλων. Όταν κερδίζουμε όλοι νομίζουν ότι είναι καλή ιδέα να κάνουμε αλλαγές. Όταν δεν κερδίζουμε η ευθύνη πέφτει πάνω μου. Έβγαλα τον Σαλάχ και πέρασα τον Φιρμίνο. Με ρώτησαν αν έκανα λάθος, έτσι είναι η ζωή μου. Η εμφάνιση δείχνει ότι πήραμε τις σωστές αποφάσεις, αλλά το αποτέλεσμα όχι.

Έχουμε παίξει επτά ματς σε 21 μέρες. Μπορούμε να πιέσουμε την ομάδα και να μετά να έρθει ένα τραυματισμός και να μας πουν ότι δεν έχουμε αρκετό βάθος. Οι παίκτες που έπαιξαν έκαναν φανταστική δουλειά. Συνήθως, με τόσες ευκαιρίες, κερδίζεις», είπε στις δηλώσεις του ο Γερμανός κόουτς.