Βαϊνάλντουμ: «Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν»

Ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ τόνισε ότι το ντέρμπι του Μέρσεϊσαιντ είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια τόσο για την Λίβερπουλ, όσο και για την Έβερτον.



Βαϊνάλντουμ: «Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν»

«Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν για την Έβερτον, όπως και για εμάς», ήταν τα λόγια του Ολλανδού για το ντέρμπι, ενώ σχολίασε και τη φόρμα του Fab Four (αποτελείται από τους Σαλάχ, Κουτίνιο, Φιρμίνο, Μανέ): «Πράγματι, μπορεί να είναι σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά εσείς (σ.σ. οι δημοσιογράφοι) μπορείτε να το πείτε πραγματικά αυτό αν το κάνουν για μεγάλη διάρκεια, όχι μόνο για κάποια παιχνίδια. Ο καθένας λέει ότι είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ωστόσο όλοι σαν ομάδα τους βοηθάμε να φαίνονται σαν παίκτες παγκόσμιας κλάσης».


«Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι ότι εκείνοι (σ.σ. Fab Four) παίρνουν όλη τη δόξα από τον κόσμο, ενώ όταν γίνεται ένα λάθος στα μετόπισθεν κριτικάρουν όλοι. Εδώ δουλεύουμε όλοι μάζι. Μπορεί τα παιδιά να σκόραραν στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ, αλλά και η άμυνα ήταν εξαιρετική και παρόλα αυτά κανείς δεν έδωσε σημασία. Αυτό δεν μου αρέσει στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Βαϊνάλντουμ.

Γιάννης Λιόντος