«Χρυσή» νίκη για Σουόνσι, έχασε την ευκαιρία η Πάλας...

Τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη μάχη της σωτηρία απέσπασε από τη Γουέστ Μπρομ η Σουόνσι, επικρατώντας στην έδρα της με σκορ 1-0. Χωρίς νίκη στο «Τερφ Μουρ» από τον Απρίλιο του 2004 παρέμεινε η Γουότφορντ που ηττήθηκε από την Μπέρνλι με 1-0. Άνετη η επικράτηση της Χάντερσφιλντ με 2-0 απέναντι στην Μπράιτον ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ (2-2), με τον Κρίστιαν Μπεντέκε να αστοχεί σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.



«Χρυσή» νίκη για Σουόνσι, έχασε την ευκαιρία η Πάλας...

Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 2-2

Όσα γκολ είχε πετύχει στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο Λονδίνο πέτυχε το απόγευμα στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Μπόρνμουθ, η οποία όχι μόνο δεν κατάφερε να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-2) αλλά παραλίγο να ηττηθεί αφού ο Μπεντέκε δεν κατάφερε στις καθυστερήσεις να «γράψει» το 3-2 από τα έντεκα μέτρα.

 Τα 201 τέρματα σε επίπεδο πρωταθλήματος έφτασε ο Ζερμέν Ντεφό, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των «κερασιών». Μιλιβόγιεβιτς (41’ πεν.) και Νταν (44’) οι σκόρερ για την Κρίσταλ Πάλας, με τον κεντρικό αμυντικό των «αετών» να γίνεται ο πρώτος στόπερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που σκοράρει τέσσερις συνεχόμενες φορές απέναντι στον ίδιο αντίπαλο…

Μπέρνλι-Γουότφορντ 1-0

Με το γκολ του Άρφιλντ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους έφτασε στους τρεις βαθμούς η γηπεδούχος Μπέρνλι, η οποία είχε την τύχη να αγωνίζεται με παίκτη περισσότερο από το 39ο λεπτό λόγω αποβολής του Ζέγκερλαρ. Από το 2015 που η ομάδα του Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Πρέμιερ Λιγκ, υστερεί στον τομέα των κόκκινων καρτών μόνο της Γουέστ Χαμ, αφού έχει συλλέξει 10 έναντι 12 που μετρούν τα «σφυριά».

Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 1-0

«Χρυσό» το γκολ που πέτυχε ο Γουίλφριντ Μπονί στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης του «Λίμπερτι» με την Γουέστ Μπρομ, χαρίζοντας μια νίκη κομβικής σημασίας για τον αγώνα σωτηρίας που αναμένεται να δώσει μέχρι το τέλος της σεζόν η ομάδα του Πολ Κλέμεντ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο επιθετικός των «κύκνων» σκοράρει σε δύο σερί αγωνιστικές μετά τον Δεκέμβριο του 2014. Χωρίς νίκη (σ.σ. 1 ήττα-1 ισοπαλία) παραμένει ο Άλαν Πάρντιου μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο των «buggies», τις τύχες των οποίων ανέλαβε τον προηγούμενο μήνα αντικαθιστώντας τον Τόνι Πιούλις.

Χάντερσφιλντ-Μπράιτον 2-0

Υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στη Χάντερσφιλντ και την Μπράιτον, στην οποία η ομάδα του Ντέιβιντ Βάγκνερ έθεσε εξ αρχής τους δικούς της όρους και επικράτησε με σκορ 2-0 χάρις σε δύο τέρματα του Μουνιέ (12’, 43’).