«Ορεκτικό» στο Λονδίνο πριν από τις μεγάλες «μάχες»!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και... κομπάρσος, η σημερινή μέρα, από τη στιγμή που όλοι στην Αγγλία περιμένουν τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Μέρσεϊσαϊντ και Μάντσεστερ, ωστόσο, σερβίρεται... ορεκτικό στο Λονδίνο, τόσο στο Ολυμπιακό Στάδιο, όσο και στο «Γουέμπλεϊ» για τη 16η αγωνιστική.   



«Ορεκτικό» στο Λονδίνο πριν από τις μεγάλες «μάχες»!

Η Τσέλσι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εκείνη η ομάδα κόντρα στην οποία... αφυπνίστηκε η Γουέστ Χαμ και γι' αυτό επισκέπτεται το Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο ακόμα μια νίκη και πιθανή εκμετάλλευση αρνητικού ευνοϊκού για εκείνη, αποτελέσματος στο Μάντσεστερ, το απόγευμα της Κυριακής.

Η, δε, Τότεναμ, που απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πήρε νίκη ψυχολογίας αφού είχε εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενεί τη Στόουκ που φέτος κόντρα στις «μεγάλες δυνάμεις» του πρωταθλήματος χάνει τη δυναμική της και γίνεται εύκολη λεία...

Η νίκη επί των «πότερς» για την Κρίσταλ Πάλας δεν έτυχε... επένδυσης από το σύνολο του Σαμ Άλαρνταϊς που έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες επιστρέφει στο «Selhurst Park» για να κοντραριστεί με τη Μπόρνμουθ. Θα κινδυνεύσει άμεσα και η ομάδα του Χάου αν δεν πάρει κάτι από το ματς...

Στο «St.James' Park» εν μέσω συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, η Νιούκαστλ που έχει μείνει δίχως νίκη από τα τέλη του Οκτώβρη, τίθεται αντιμέτωπη με τη Λέστερ της βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Πιέλ.

Ενδιαφέρουσα «μονομαχία» στο «Turf Moor» όπου η τρομερή στο φετινό ξεκίνημα, Μπέρνλι, αντιμετωπίζει τη Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, να επουλώσουν μερικές πληγές από τα τελευταία τέσσερα άσχημα παιχνίδια τους θέλουν οι Χάντερσφιλντ και Μπράιτον στη μεταξύ τους αναμέτρηση, παίρνει βαθμούς αλλά χρειάζεται πολλά πράγματα ακόμα η Σουόνσι για να επιβιώσει, υποδεχόμενη σήμερα τη Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (9/12):

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι (14:30)

Μπέρνλι – Γουότφορντ (17:00)

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

Χάντερσφιλντ – Μπράιτον

Σουόνσι – Γουέστ Μπρομ

Τότεναμ – Στόουκ

Νιούκαστλ – Λέστερ (19:30)