BigBen: Η επανεκκίνηση της Χαλ η τόλμη της Μπόλτον

Καλημέρα κόσμε! Ο BigBen είναι ξανά εδώ, περιμένει τον χιονιά στην Αγγλία και ετοιμάζεται για ζεστές καταστάσεις και ... καυτό στοιχηματικό Σάββατο. Σε Τσάμπιονσιπ και LeagueOne το ενδιαφέρον μας...



BigBen: Η επανεκκίνηση της Χαλ η τόλμη της Μπόλτον

Η αλλαγή προπονητή είναι από μόνη της μια μεγάλη αφορμή για αλλαγή της κατάστασης και ανατροπή δεδομένων σε μια ομάδα. Αυτό είναι... επιτακτική ανάγκη στη Χαλ, η οποία κοντράρεται σήμερα με τη Μπρέντφορντ. Αν όχι το θετικό αποτέλεσμα των «τίγρεων» - με το παράδειγμα της Σάντερλαντ και του Κόουλμαν να δείχνει ότι σε αυτή την φάση χρειάζεται χρόνος για άμεση διόρθωση εικόνας – τα 2-3 γκολ στο ματς θα ήταν μια αξιόλογη επιλογή. Μονάχα σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έμειναν «άσφαιρες» οι δύο ομάδες.

Στο Νότιγχαμ, ναι μεν ήταν εξαιρετικό το σερί που έχει η Φόρεστ στα εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι και την αναμέτρηση με την Κάρντιφ, όμως απέναντι στους «bluebirds» το... γλυκό, χάλασε. Με δεδομένη την παρουσία της Μπόλτον κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και με τη φόρα που οφείλει να εκμεταλλευτεί από τη νίκη (3-1) επί της Μπάρνσλεϊ, δείχνει λογική η κόντρα στους σημερινούς γηπεδούχους με το Χ2.

Η πρωτοπόρος Γουίγκαν στη LeagueOne υποδέχεται τη Φλίτγουντ που από τον Σεπτέμβρη και μετά έχει «στρώσει» κάπως καλύτερα. Τα τέσσερα γκολ παθητικό στο ματς με τη Γουόλσολ ήταν ίσως μια κακή παρένθεση, όμως οι «λάτικς» γνωρίζουν ότι πλέον οφείλουν να διαχειρίζονται και την πίεση στην κορυφή. Ξέρει να κρατάει χαμηλά το σκορ η Φλίτγουντ, έχει αξία όμως το G/G.

TAGS: