Γκουαρντιόλα: «Χρειαζόμασταν μια… ήττα»

Στη θετική επίδραση που μπορεί να επιφέρει η πρώτη ήττα της σεζόν από τη Σαχτάρ του Ντόνετσκ (2-1) στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.



Γκουαρντιόλα: «Χρειαζόμασταν μια… ήττα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε δηλώσεις στη «Mirror» και στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του από τη στιγμή που έμειναν πίσω στο σκορ με 2-0 ενώ τόνισε πως άπαντες έχουν πλέον στρέψει την προσοχή τους στο Κυριακάτικο (10/12) ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο κατά τη γνώμη του δεν θα κρίνει τίποτα…

«Ένιωσα πως χρειαζόμασταν μια ήττα διότι το νικηφόρο σερί επέφερε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Τύπο, τα οποία πάντα βοηθούν στο να περνούν σε δεύτερη μοίρα τα ελαττώματα μιας ομάδας. Θεωρώ ωστόσο πως οι παίκτες μου αντιδράσανε σωστά όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Ευτυχώς το κακό αποτέλεσμα ήρθε σε μια στιγμή που η δουλειά της πρώτης θέσης στον όμιλο είχε γίνει και στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο παιχνίδι της Κυριακής. Τίποτα δεν θα τελειώσει σε αυτό το ματς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα» τα λόγια του.