Άφησε ερωτηματικά για το μέλλον του ο Κουτίνιο!

Κάθε άλλο παρά… ξεκάθαρος, όσον αφορά το μέλλον της καριέρας του εμφανίστηκε ο Φιλίπε Κουτίνιο, ο οποίος επεσήμανε πως για όσο καιρό ακόμα βρίσκεται στη Λίβερπουλ θα βάζει τα δυνατά του για να βοηθά την ομάδα.  

Άφησε ερωτηματικά για το μέλλον του ο Κουτίνιο!

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε επίσης και στο σίριαλ της μετακίνησής του στην Μπαρτσελόνα, όμως υποστήριξε πως δεν έχει κάτι χειροπιαστό αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τους «μπλαουγκράνα» να επανέρχονται για την αγορά του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Mάλιστα, ορισμένα Μέσα προχώρησαν περισσότερο το θέμα τονίζοντας πως υπάρχει ήδη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών... 

«Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ και όταν αγωνίζομαι θα βάζω πάντα τα δυνατά μου. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Αν είναι να συμβεί κάτι τον Ιανουάριο… θα το μάθουμε τον Ιανουάριο. Δεν γνωρίζω εάν θα υπάρξει κάποια πρόταση για μένα», ήταν το αινιγματικό σχόλιο του Βραζιλιάνου σταρ, που συνέχισε:

«To περασμένο καλοκαίρι πήγε να γίνει συνεργασία όπως συμβαίνει με κάθε εργαζόμενο και εγώ ενδιαφέρθηκα. Από τη στιγμή, όμως, που έμεινα θα συνεχίζω να αγωνίζομαι με την ίδια θέληση και την ίδια επιθυμία. Φυσικά συνέβησαν πολλά το καλοκαίρι, όμως πρόθεσή μου είναι να παίζω όσο καλύτερα γίνεται οπουδήποτε και αν βρίσκομαι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό».