Άρσεναλ για τις εντυπώσεις, Έβερτον για να... ξεχάσει

Οι υποχρεώσεις των αγγλικών εκπροσώπων στο Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώνονται απόψε, με την Άρσεναλ να υποδέχεται τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ έχοντας εξασφαλίσει πρόκριση και πρωτιά, ενώ η Έβερτον, φιλοξενείται από τον Απόλλωνα Λεμεσού με στόχο απλά να περάσει το ματς και να ξεχάσει τα πάντα.  



Άρσεναλ για τις εντυπώσεις, Έβερτον για να... ξεχάσει

Οι «κανονιέρηδες» εξασφάλισαν την κορυφή του γκρουπ στο οποίο συμμετέχουν, παρά την ήττα (1-0) από την Κολωνία στην προηγούμενη αγωνιστική, με τον γερμανικό σύλλογο να μην έχει γευτεί καν τη νίκη στη Bundesliga σ' εκείνο το σημείο.

Το σημερινό παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ είναι μονάχα για τις εντυπώσεις όσον αφορά στους Λονδρέζους, ωστόσο, η αντίπαλος της Άρσεναλ, αν θέλει να βρεθεί στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να κάνει υπέρβαση παίρνοντας νίκη στο «Έμιρεϊτς» και ευελπιστώντας να λήξει στην ισοπαλία το άλλο ματς ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Κολωνία.

Η Έβερτον, σε πολύ διαφορετική μοίρα, τα έκανε όλα... θάλασσα στη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Από... σφαλιάρα σε σφαλιάρα πήγαιναν τα «ζαχαρωτά» με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από πολύ νωρίς και να μην παρουσιαστούν σε κανένα ματς με ανταγωνιστικό και αξιόπιστο πρόσωπο.

Με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ κάνει νέο ξεκίνημα, όμως άπαντες έχουν διαγράψει από το μυαλό τους οτιδήποτε συνέβη στην ευρωπαϊκή περιπέτεια του κλαμπ για φέτος. Ο «Big Sam» δεν ταξίδεψε στην Κύπρο για λόγους υγείας (είχε προγραμματίσει ιατρικές εξετάσεις), ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε στον κόσμο πως το παιχνίδι είναι μονάχα μια αγγαρεία...