Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι και πάλι εδώ»

Ο Κλοπ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για την πρόκριση της Λίβερπουλ στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε στο μήνυμα που έστειλαν οι παίκτες του με το 7-0 επί της Σπαρτάκ Μόσχας και δήλωσε πως οι παίκτες έφτασαν σε άλλο επίπεδο στο ματς κόντρα στους Ρώσους. 



Κλοπ: «Η Λίβερπουλ είναι και πάλι εδώ»

Μιλώντας στο BT Sport ο Γερμανός τεχνικός, ανέφερε: «Είπα στα παιδιά στο ημίχρονο, πως αρκετός κόσμος στο γήπεδο με το 3-0 νομίζει ότι το έχουμε τελειώσει. Πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε από τα λάθη μας», τόνισε χαρακτηριστικά. Αιτία και αφορμή βεβαίως ήταν το προηγούμενο παιχνίδι των «κόκκινων» με αντίπαλο τη Σεβίλλη, που παρά το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου, το ματς έληξε ισόπαλο με 3-3.

Σίγουρα το μυαλό όλων στη Λίβερπουλ στρέφεται στο Κυριακάτικο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, όμως με Γιουβέντους, Μπάγερν και Ρεάλ για πιθανούς αντιπάλους στην επόμενη φάση, ο Κλοπ ρωτήθηκε τι προτιμά. «Θέλαμε απλά να περάσουμε στον επόμενο γύρο, δε με νοιάζει τόσο. Συνήθως παίρνω τη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε θα δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά» για να συνεχίσει πως «Δεν έχουμε προτίμηση στους αντιπάλους, είναι ωραίο να επιστρέφεις μετά από καιρό.»